OFFSET BBQ

Offset BBQ

Reservering

VERKOOP | WORKSHOPS | CATERING

Verkoop

Wij verkopen kamado's van het Nederlandse Premium merk The Bastard.

The Bastard is inmiddels een begrip op gebied van Kamado barbecue's. OffsetBBQ geeft u het liefste een complete service waarbij wij u nieuwe barbecue gemonteerd komen leveren en tegelijk een workshop geven waarbij je nieuwe aankoop wordt ingelijfd en er meteen wat lekkere barbecue gerechtjes  er vanaf getoverd worden. Alleen verklappen wij wel u hoe de truc werkt!


Workshops

Heeft u reeds een kamado of is het een optie voor een toekomstige aankoop? OffsetBBQ komt graag langs om koken op de barbecue te demonsteren. voornamelijk gericht op barbecue van de kamado af maar ook technieken van verschillende smokers en kettle BBQ's behoort tot de mogelijkheden. Een Barbecue workshop is natuurlijk ook gewoon gezellig met vrienden en collega's en tegelijk heeft men ook een heerlijk hapje! 

Vraag naar de mogelijkheden van een leuke, smakelijke en informatieve dag!


Authentieke catering met buffet

Wij verwennen u met Amerikaanse barbecue specialiteiten. Voor veel keuzemogelijkheden zorgt ons smakelijke buffet, met voor elk wat wils.Wij verzorgen ook privé-evenementen. Voor nog meer informatie en reserveringen kunt u ons graag contacteren. Grote festiviteiten zoals bruiloften zijn voor ons geen probleem!  verzorgen ook privé-evenementen. Voor nog meer informatie en reserveringen kunt u ons graag contacteren. Grote festiviteiten zoals bruiloften zijn voor ons geen probleem! Komt u graag met uw ideeën en vragen naar ons toe.

Locatie

Kaart tonen

Uw IP-adres wordt naar Google Maps doorgestuurd.

Simke Kloostermanstrjitte 110, 9061BD Giekerk, Nederland

Maak uw reservering

+310642131522

Beschikbare Betalingsopties

Over ons

Verkoop The Bastard

Verkoop The Bastard

Met de beste Service van Nederland!

The Bastard is het Nederlandse antwoord op de Amerikaanse Premium kamado's als Big Green Egg en Kamado Joe. 

Als absoluut marktleider van de Benelux is The Bastard uit gegroeid tot een begrip. De uitstekende premium kwaliteit en een scherpe prijs ten opzichte van de andere premium aanbieders maakt The Bastard een uitstekende keuze. Zo krijgt men een levenslange garantie op de keramische dome en heeft The bastard een Nederlandse klanten service. The Bastard wordt compleet geleverd met onderstel, zijtafels, ashtray, charchoal basket, plate setter en de vernieuwde top precisie schijf en de vernieuwde infinity gasket.

Vraag naar de leveringsmogelijkheden zoals montage, workshop bij levering en eventuele additionele accesoires.

Workshops

Workshops

Workshops tot wel 12 personen

Alles willen weten van de kamado en BBQ'en boek een leuke middag vullende workshop waarin we verschillende technieken met de barbecue toepassen. Van tradionele American style barbecue tot culinaire toepassingen van de kamado we laten u alles zien. 

Men kan uiteraard alle vragen die men heeft over barbecue stellen tijdens de workshop. Een specifieke bereiding kan rekening mee gehouden worden als hier van te voren naar gevraagd wordt.

Catering

Catering

Feestje OffsetBBQ verzorgd graag uw BBQ.

Heeft u een feestje maar geen zin om voor vele mensen te koken, wij verzorgen graag het eten met heerlijke BBQ gerechten, Van potato salad tot warm gerookte zalm en van chicken lollipops tot spare ribs.

Onze diensten

Alles in een oogopslag

Stuur ons uw bericht

Vul uw naam in.
Voer uw e-mailadres in. Voer een geldig e‑mailadres in
Vul uw telefoonnummer in. Voer een geldig telefoonnummer in
Vul het onderwerp in.
Voer uw bericht in.
Uw bericht is verstuurd. U ontvangt binnenkort een reactie van ons.
Het verzenden van het bericht is niet gelukt.
Twitter_Logo_Blue